Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2010 P12 Div12B (98)

Match

LOHÄRAD IF P-99 RÖD

4 - 1
Björkhaga IP
14 maj 2010
18:30

ROSERSBERGS IK P98

Referat

Referat: LOHÄRAD IF P-99 RÖD - ROSERSBERGS IK P98

Dagens match i 98 serien skulle spelas mot Rosersberg. Ganska storväxta killar och seriös uppvärmning där dom verkade rejält taggade gjorde att det kändes som att det här kunde bli tufft och när vi i början hade lite svårt att få fart på bollen så hängde dom med bra i matchen, för kämpa kunde dom (lång mening)
När vi sen lite turligt tog ledningen på ett långskott av Zacke så började vi ta över matchen, 2-0 satte Adam Berga kontrollerat med en bredsida. Efter det så visade det sig att vi var överlägsna i speed, passningspel och försvarsspel.
3-0 fick Möller göra efter ett sanslöst för arbete av Zacke.
4-0 trycker sen Joel in och i samma veva slår han huvet i stolpen och det känns väldigt otäckt en kort stund men han repade sig hyfsat!
Framför allt försvarsspelet var nog bland det bättre vi spelat, förutom hörnorna så var det aldrig riktigt farligt. Jocke och Anton var totalt felfria, Zacke var inte bara felfri i försvaret utan bäst framåt också. Matchens lirare och en formtopp just nu som vi inte har sett i laget sen Kevin Pachas dagar.
I och med ledningen så flyttade vi om lite för att ploja på slutet och om det var det som gjorde att Rosersberg lyckade peta in en boll på matchens sista spark eller bara flax det spelar mindre roll. STABILT SOM DR ALBAN SKULLE SAGT!

Andra möten i serien

tor 19 aug 2010, 19:00 ROSERSBERGS IK P98 - LOHÄRAD IF P-99 RÖD 2 - 3